Twee mannen beroven jongeman, politie zoekt getuigen

Goes – Twee mannen hebben zondag 14 juni op de Violenstraat een 18-jarige Goesenaar onder bedreiging van een wapen beroofd. De politie is op zoek naar getuigen.

Rond 00.45 uur liep het slachtoffer in Violenstraat. Twee personen volgden hem. Slachtoffer is een brandgang in gerend en de twee jongemannen bleven hem volgen. Een van de daders bedreigde hem met een wapen. Daarna gingen ze er met de buit vandoor. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan.

Signalement

Een dader is 1 m 70 – 1 m 80 m lang, mager en getinte huidskleur. Hij droeg een zwarte jas met capuchon, een zwarte broek, witte sportsokken en witte badslippers zonder logo. De tweede dader is ongeveer 1 m 85 lang en is iets gezet. Hij droeg een zwarte jas met capuchon, licht blauwe spijkbroek met gaten en grijze Adidas schoenen.

Iets gezien?

De politie is op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien of informatie over deze beroving? Neem dan contact op met de politie op 0900-8844. Anoniem kan ook via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.