Politie zoekt eigenaars van fietsen en scootmobiel

Goes – Naar aanleiding van het bericht van afgelopen zondag over de twee aangehouden verdachten voor een reeks vernielingen in Goes en omgeving is de politie op zoek naar de eigenaars van de drie fietsen op de bijgevoegde foto’s.

Bent of kent u de eigenaars van de getoonde fietsen (vermoedelijk is de crossfiets overgespoten), neem dan svp contact op met de politie in Goes via het algemene telefoonnummer van de politie (0900-8844) of via What’s App (06-1220 7006). Vermeld bij contact het registratienummer 2019-127451). Ook zoeken we nog de eigenaar van de scootmobiel waarop de aangehouden verdachten hebben gereden.

Mocht u zelf het slachtoffer geworden zijn van vandalisme in het afgelopen weekend, dan wordt u verzocht zich op het politiebureau te melden en aangifte te doen. Er zijn inmiddels twaalf gedupeerden die zich gemeld hebben bij de politie.