Reeks vandalisme incidenten in Goes

Goes – Vanmorgen zijn twee jongens (16 en 17) uit Goes aangehouden op verdenking van diefstal van een scootmobiel. Zij zijn daarop rijdend gezien door een politieman die onderweg is naar zijn werk.

Deze jongens worden tevens in verband gebracht met een poging diefstal van een heftruck uit een loods aan het Westeinde in Kloetinge. Uit onderzoek blijkt dat twee jongens met de heftruck op het terrein rondrijden. Zij zijn eerder samen aan komen rijden op een scootmobiel.

Meer op hun kerfstok

Vermoedelijk hebben de verdachten meer op hun kerfstok staan. Afgelopen nacht zijn er in Goes diverse incidenten geweest waarvan wij vermoeden dat zij daarvoor verantwoordelijk zijn. Zo zijn er in de Fluitekruidstraat diverse auto’s beklad met gestolen verf. In de Eisenhouwerstraat is uit een schuurtje een hond gestolen die later is teruggevonden in een geparkeerde auto in de Bechlaan. Op die locatie is een (gestolen) kindercrossfiets (merk BMX) gevonden. In dezelfde straat is uit een schuurtje snoep en ijs gestolen. In de Zevenbladhof is het ook raak. Daar zijn diverse schuttingen en auto’s beklad met verf. In de Zuidvlietstraat zijn bij een woning kliko’s in brand gestoken. Hier is een fiets aangetroffen (merk Koga Miyata) die niet van de bewoners is. Van al deze incidenten is melding gemaakt bij de politie.