Politie biedt gratis Kerstshow in Goes aan

24/11

Foto: politie

Goes – Het Nederlands Politie Orkest organiseert op woensdag 19 december een gratis concert in Theater De Mythe aan het Bleekveld 1 in Goes. Belangstellenden zijn van harte uitgenodigd voor deze wervelende familie kerstshow van het Nederlands Politie Orkest, gepresenteerd en gezongen door Margriet Eshuijs en Maarten Peters en de Kerstkids.

Cora Boogaard is trompettist en de enige Zeeuwse vertegenwoordiger in het Nederlands Politie Orkest: “Als politie vragen wij veel van de samenleving, maar we kunnen eigenlijk zelden eens iets teruggeven. Met deze gratis show kunnen we mensen op een andere manier kennis laten maken met de Nederlandse politie. Ik ben er trots op dat wij als muzikale visitekaartje van de politie in Nederland ook onze provincie weer eens bezoeken. Want dat is al lang geleden.”

A Warm and White Christmas

Als een reis door kersttijd wordt deze kerstshow met een spectaculaire ouverture uit kerstfilms als Home alone en Polar Express geopend. Margriet Eshuijs en Maarten Peters zingen klassiekers precies zoals iedereen ze het liefste hoort. Het Nederlands Politie Orkest en het duo Margriet Eshuijs en Maarten Peters én de Kerstkids halen het beste in elkaar naar boven. Het Nederlands Politie Orkest is super trots om met deze geweldige zangers op te mogen treden.
Praktische Informatie

Locatie: Theater De Mythe, Bleekveld 1 in Goes
Datum: woensdag 19 december 2018
Aanvang: 19.30 uur

*Alle tickets voor de Kerstshow waren op 23-11 jl. gereserveerd. Er zijn geen tickets meer beschikbaar.