Scholieren van fiets geduwd; politie zoekt getuigen

Oostdijk – Donderdagmiddag zijn drie scholieren op het fietspad langs de Oude Rijksweg moedwillig geduwd en van hun fiets gevallen. Wij zoeken getuigen.

Twee jongens (13 en 12) en een meisje (12) rijden die middag omstreeks 16.15 uur op het fietspad langs de Oude Rijksweg van Goes richting Krabbendijke. Onderweg komen zij een fietser tegen die richting Goes rijdt. Tijdens het passeren geeft deze ineens een harde duw waardoor de slachtoffers met hun fiets omvallen. Aan de val houden zij pijnlijke ribben en schouders, kapotte handen en dikke knieën over. Ook zijn hun fietsen beschadigd.

Hebt u informatie?

Wij zijn op zoek naar getuigen die het incident hebben gezien. Hebt u informatie? Meld u zich dan via 0900 8844. Anoniem mag ook via 0800 7000 of het meldingsformulier van M (BVH 2018206539). Met name vagen wij de bestuurder van een witte bestelbus met daarop groene letters en een man op een fiets om te reageren.