Man in elkaar geslagen, politie zoekt getuigen

Goes – De politie zoekt getuigen van een mishandeling die op vrijdag 26 augustus aan de Willem Baarentszstraat plaatsvond. Een man werd daar door drie andere mannen in elkaar geslagen.

Het slachtoffer verklaarde dat hij tussen 18.00 en 19.00 uur op de Willem Baarentszstraat op zijn fiets reed komende vanuit de Marconistraat. Achter zijn fiets hing een aanhangwagentje. De man fietste in de richting van de Pasteurstraat. Door onbekende oorzaak kwam hij ten val. Vervolgens werd hij belaagd door drie donkere mannen. Hij kreeg verschillende trappen en klappen. Vervolgens gingen de daders er te voet vandoor. Twee van hen in de richting van de Naereboutstraat, de derder dader in de richting van de Pasteurstraat.

Signalement

Van het drietal is een signalement bekend. Dader 1: oudere lange man, donker getint en kort haar. Hij droeg een donkere jas. Dader 2: donker getint, rond de 20 jaar oud. Hij droeg een witte broek. Dader 3: donker getint, rond de 20 jaar oud. Hij droeg een blauwe broek.

Tips

De politie is op zoek naar mensen, die meer over dit incident weten. Hebt u meer informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 -1220 7006. Belt u liever anoniem: 0800-7000. U kunt ook een tipformulier invullen.