Inbrekers op heterdaad betrapt

Krabbendijke – Drie personen zijn donderdagavond 18 augustus op heterdaad betrapt toen zij probeerden in te breken in een woning aan de Oude Rijksweg.

 

Een getuige ziet rond 17.25 uur dat een vrouw aan de deur van de woning aan het rommelen is. De vrouw is samen met een man en een vrouw. De politie wordt direct gealarmeerd. De bewoner kan voorkomen dat het drietal in een auto er vandoor gaat. Het lukt één van de vrouwen om weg te rennen in de richting van Kruiningen. Agenten houden een 23-jarige vrouw uit Den Haag en een 59-jarige man uit Utrecht aan. De weggevluchte 22-jarige vrouw zonder vaste woon- of verblijfplaats kan op aanwijzing van een oplettende voorbijganger op de Goversweg worden gearresteerd. Het drietal is meegenomen naar een politiebureau en verhoord.