Automobilist rijdt door na aanrijding met fietssters

Goes – Zaterdagmorgen ontstond op de rotonde van de Ringbaan West ter hoogte van de Van Hogendorplaan een aanrijding tussen een personenauto en een fietsster.

Het ongeluk gebeurde rond 10.20 uur. Een 40-jarige inwoonster uit Goes wilde op haar fiets de rotonde oversteken. Achter haar fietste een 25-jarige plaatsgenote van haar. Toen zij over wilden steken, reed de oudste vrouw tegen een personenauto, welke geen voorrang verleende. Beide vrouwen kwamen ten val. De personenauto stopte niet en reed door richting het Tiendenplein.

Verwondingen

Beide vrouwen liepen door het ongeluk diverse lichte verwondingen op. Voor medische behandeling zijn de slachtoffers naar de huisartsenpost gegaan.
Getuigen

De politie onderzoekt de aanrijding en is op zoek naar getuigen. Hebt u meer informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 -1220 7006. Vermeld registratienummer 2016203931.