Politie ontvangt serieuze tips over overval

Goes – Na de uitzending van het televisieprogramma Hart van Nederland ontving de politie drie tips over de overval op een pizzeriabedrijf aan de Zusterstraat in Goes.

De drie tips zijn in alle gevallen serieuze meldingen. Deze worden door de politie uitgezocht. Het incident vond plaats op maandagavond 30 mei jl. De overvaller kwam het pand binnen, klom over de balie en eiste op dwingende toon geld. Een van de medewerkers gaf hem geld uit de kassa, vervolgens ging hij er vandoor. Daarbij riep hij dreigend dat ze geen politie moesten bellen. Er werd slechts een gering geldbedrag buit gemaakt.
Hebt u informatie over deze overval?

Meldt dit dan:

via de Opsporingstiplijn 0800-6070 (gratis);
anoniem via 0800-7000;
via het Team Criminele Inlichtingen in een vertrouwelijk gesprek 079-3458999.