Getuigen gezocht van ernstig verkeersongeval A58

Kapelle – Op de A58 heeft zondagmiddag ter hoogte van Kapelle een ernstig verkeersongeval plaatsgevonden tussen een voertuig en een motorrijder. De politie is op zoek naar getuigen.

Die middag rijdt een echtpaar uit Zaamslag omstreeks 15.15 uur op de A58 ter hoogte van Kapelle richting Goes. Beiden besturen een eigen motor en rijden achter elkaar op de rechter rijbaan. Op een gegeven moment nadert achter hen een groene auto met behoorlijke snelheid. Zonder snelheid te verminderen botst deze tegen de motorrijdster aan die achter haar man rijdt. De vrouw komt hierdoor ten val en raakt bekneld onder de auto. Het slachtoffer is met de traumheli naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam gebracht. Onbekend is hoe het met haar gaat.
Toedracht onduidelijk

De 23-jarige autobestuurder uit ’s-Gravenpolder is voor verhoor meegenomen naar het bureau. Een blaasproef heeft uitgewezen dat er geen alchol in het spel is. De man is lopende het onderzoek in verzekering gesteld. Omdat de verdachte zich onvoldoende kan herinneren hoe het ongeval is gebeurd, zijn wij op zoek naar getuigen. Mogelijk dat iemand licht kan brengen in deze onduidelijke zaak. Hebt u iets gezien? Deel uw informatie dan via 0900 8844.