Politie zoekt bestuurder bruine Caddy

Rilland – De politie is op zoek naar de bestuurder van een bruine Volkswagen Caddy die vrijdagmiddag rond 13.45 uur met een aanhanger over de A58 reed. Deze automobilist is betrokken geweest bij een aanrijding, en de politie wil graag met de bestuurder van deze auto spreken.

Een vrachtwagenchauffeur reed op dat moment over de A58 ter hoogte van Rilland, rijdend vanuit Vlissingen in de richting van Bergen op Zoom. Ter hoogte van de afslag naar de A4 werd de chauffeur ingehaald door een Volkswagen Caddy met een aanhanger erachter. De bestuurder van de Caddy ging iets te snel weer naar de rechterbaan waardoor de aanhanger de vrachtwagen aantikte. De automobilist reed verder in de richting van Bergen op Zoom zonder de vrachtwagenchauffeur de gelegenheid te bieden zijn gegevens te achterhalen. De vrachtwagenchauffeur is met de schrik vrijgekomen, heeft zijn auto aan de kant van de weg gezet en heeft de politie gebeld.

De politie is dus op zoek naar de bestuurder van de Caddy en vraagt hem om zich te melden bij de politie. Ook worden getuigen van de aanrijding die plaatsvond op vrijdag 29 juli omstreeks 13.45 uur op de A58 ter hoogte van de afslag naar de A4/Antwerpen gevraagd zich te melden bij de politie. Hebt u informatie? Belt u dan alstublieft met 0900-8844.