Overval pizzeriabedrijf Goes in Hart van Nederland

29/07

Foto: Hart van Nederland

Goes – De politie vraagt maandag 1 augustus 2016 om 18.00 en wellicht ook om 22.30 uur in het televisieprogramma Hart van Nederland op SBS6 aandacht voor een overval op een pizzeriabedrijf aan de Zusterstraat in Goes. Het incident vond plaats op maandag 30 mei 2016 omstreeks 22.05 uur. In de uitzending vertelt een leidinggevende van het bedrijf over de toedracht en de impact. Ook worden bewakingsbeelden getoond waarop de dader te zien is.

 

Op het moment van de overval waren er drie medewerkers in de zaak aanwezig. De overvaller kwam het pand binnen, klom over de balie en eiste op dwingende toon geld. Een van de medewerkers gaf hem geld uit de kassa, vervolgens ging hij er vandoor. Daarbij riep hij dreigend dat ze geen politie moesten bellen. Er werd slechts een gering geldbedrag buit gemaakt.

Signalement / kleding

Signalement

– Man,
– Blank,
– Normaal tot mager postuur,
– Mager gezicht , lichte baardgroei
– Onverzorgd uiterlijk mogelijk drugsverslaafde
– Leeftijd tussen 30 en 40 jaar
– Lengte 1.75 – 1.80 meter lang
– Nederlands sprekend

Kleding

– Een oude platte boeren pet , donkerkleurig mogelijk bruin,  met een klein rood detail (embleem ?)
– Wijde trui, donkergroen van kleur, met 2 brede horizontale banen ter hoogte van de  borst, die doorlopen over de mouwen en rugzijde
– Donkerkleurige broek