Politie onderzoekt brandstichting en zoekt getuigen

Goes – Woensdagmorgen is in een verzamelgebouw aan de Thorbeckelaan brand gesticht.

Het incident werd rond 6.45 uur ontdekt. In het gebouw zitten enkele woningen. Daarnaast ook een apotheek, een huisarts, een tandarts en een fysiotherapeut. Een bewoner zag dat een ruit was vernield en vervolgens opzettelijk brand was gesticht. Bij de ontdekking was de brand reeds gedoofd.

Politieonderzoek

De politie stelt een onderzoek in naar de brandstichting. Zo is een aangifte opgenomen en is een sporenonderzoek uitgevoerd. De politie is op zoek naar mensen, die meer over dit incident weten. Hebt u meer informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 52 52 83 36. Belt u liever anoniem: 0800-7000. U kunt ook een tipformulier invullen.