Sponsoren

ehbowinkel

EHBO Winkel

EHBO-winkel is de totaal leverancier op het gebied van eerste hulp producten. Zowel voor thuis, op het werk of onderweg! Van een groot assortiment verbandtrommels tot AED’s en van alles voor de sportmasseur tot evacuatiestoelen. Kortom je hoeft maar 1 naam te onthouden voor al je veiligheidproducten: EHBO-winkel

 

loermans

Loermans Opleidingen

Zoek jij een opleidingsinstituut voor de bedrijfshulpverlening of EHBO cursussen? Zoek niet verder, want bij Loermans Opleidingen ben je op het juiste adres. De EHBO en BHV cursussen worden gegeven met een lotus slachtoffer. Zo worden de cursisten voorbereid op praktijk situaties. Ook voor reanimatie cursussen met AED ben je bij Loermans Opleidingen op het juiste adres.

Tips banner

Landelijk nieuws

Schietpartij in Heseveld [Foto+Video]

Nijmegen - Vrijdagmiddag zijn er rond 13:10 meerdere schoten gelost op het kruispunt Steven Vennecoolstraat met de Daniëlsweg in Nijmegen. De politie meldt dat er meerdere schoten zijn gelost door verschillende betrokkenen. Dit gebeurde vanuit een of twee rijdende auto's. De politie meldt dat er een zwarte Volkswagen Golf of Polo is weggereden na het incident die mogelijk betrokken is geweest bij het incident. Mogelijk was er ook een BMW bij het incident betrokken. De schutters zouden het op elkaar gemunt hebben. Niemand is gewond geraakt. De omgeving is een geruime tijd afgezet geweest vanwege spooronderzoek. De politie is op zoek naar getuigen van het incident.

Lees verder...
Parkeerverbod Rozenlaan vanwege bekerwedstrijd Excelsior Maassluis-PSV

Excelsior Maassluis voetbalt op woensdag 26 september 2018 tegen PSV. Vanwege de verwachte belangstelling voor deze bekerwedstrijd geldt er in de Rozenlaan een parkeerverbod. Van 15.00 tot 21.00 uur mag niet langs deze weg worden geparkeerd. Het parkeerverbod is nodig om te zorgen voor een optimale doorstroming in de Rozenlaan. Vanwege de bekerwedstrijd is er extra verkeer en de hulpdiensten moeten deze weg zonder oponthoud kunnen gebruiken. Doorlaatbewijs bewoners De parkeerterreinen bij de Mimosastraat, Olympiahal en Lavendelstraat zijn 26 oktober alleen toegankelijk voor bewoners met een doorlaatbewijs. Alleen op vertoon van dit bewijs dat Excelsior Maassluis onder de buurtbewoners verspreidt, kunnen zij op deze terreinen parkeren. Kom op de fiets Bezoekers uit Maassluis worden verzocht zoveel mogelijk met de fiets naar de wedstrijd te komen. Hiervoor is op het terrein achter de sporthal extra ruimte voor het stallen van fietsen gereserveerd. Parkeerplaatsen auto's Komt u toch met de auto dan kunt u op de volgende plaatsen parkeren: aan het Kastanjedal. Op 26 september wordt het parkeerverbod voor het Kastanjedal van 15.00 tot 21.00 uur opgeheven. In- en uitritten moeten vrijgehouden worden zodat bewoners van het Kastanjedal zonder hinder hun woningen kunnen bereiken of verlaten. op het parkeerterrein bij het Lentiz aan het Kastanjedal op het parkeerterrein bij winkelcentrum Koningshoek op het parkeerterrein bij Boekestijn in Maasland Volg instructies op De politie en de verkeersregelaars/evenementengeleiders doen er alles aan om er een geweldige voetbalavond van te maken, volg daarom hun instructies op.

Lees verder...
Man steelt sporttas vol met boodschappen bij Albert Heijn aan de Mesdaglaan

Op donderdagmiddag 20 september is er bij de Albert Heijn aan de Mesdaglaan in Maassluis een sporttas vol met boodschappen gestolen. De politie gaf het volgende signalement op: een blanke man, rond de 60 jaar oud en droeg een wit petje, spijkerbroek en spijkerjas. De man had ook een zwarte sorttas bij zich vol met gestolen spullen. Getuigen kunnen bellen met de politie via 0900-8844 of Anoniem. via 0800-7000

Lees verder...
BHV.NL, meer dan opleiden alleen

Het hoofdkantoor van BHV.NL mag dan wel gevestigd zijn in Nijmegen, maar de instructeurs van BHV.NL rijden dagelijks het hele land door om trainingen te geven. Geen uithoek is te ver, zelfs de Waddeneilanden doen ze aan. Daarnaast zit het Nijmeegse bedrijf niet stil en is het volop in ontwikkeling. De ene na de andere innovatie wordt gelanceerd, met als nieuwste aanwinst: BHVcontinu. BHVcontinu, een innovatie die leren vergemakkelijkt Natuurlijk wil je dat je BHV’ers jaarlijks hun kennis en kunde op niveauhouden door het doen van een herhalingscursus. Maar eens per jaar oefenen is niet voldoende.Herhaling is kracht! BHV.NL lanceert daarom BHVcontinu. Een online platform dat ervoor zorgt dat het kennisniveau van jouw BHV’ers altijd up to date is, zonder dat daar veel tijd en energie in gaat zitten.Tijd die veel organisaties niet hebben. De theorie wordt aangeboden in blokjes van maximaal 5 minuten.Daarmee is BHVcontinu hét alternatief voor langdurige e-learningmodules of dikke studieboeken. BHVassist Hoe zet jeals grote organisatie, in geval van een calamiteit, je BHV’ers goed in? Dat is vooral lastig als niet altijd duidelijk is welke BHV’ers op een bepaald moment in huis zijn. Met BHVassist is dat verleden tijd. In de uitgebreide online omgeving, en app die je installeert op de smartphones van je BHV’ers, zie je direct hoeveel en welke bedrijfshulpverleners in huis zijn en wie welke hulp kan verlenen. En met de nieuwste update kan alarmeren nu nog gerichter en gedetailleerder! Veiligheidstrainingen.nl Risico’s in openbare gelegenheden nemen steeds ergere vormen aan. Risico’s waar je geen grip op hebt, maar waar je je als organisatie wel goed op kan voorbereiden. Daarom is sinds juni 2018 het aanbod van BHV.NL verder uitgebreid met veiligheidstrainingen.nl, met trainingen op het gebied van preventie, crisismanagement, ongewenst gedrag, conflictbeheersing en diefstal. Met al deze innovaties komt BHV.NL nog dichter bij het doel om Nederlands steeds veiliger te maken.

Lees verder...
Duo betrapt bij looddiefstal

Ede - Donderdagmiddag zijn twee mannen uit Ede (43) en Rekum (35) aangehouden voor diefstal van lood. Het duo werd op het dak van een gebouw aan de Nieuwe Kazernelaan in Ede, gesnapt door toezichthouders. Het duo had gereedschap bij zich dat de diefstal makkelijker maakte. Zowel het weggenomen lood dat al was klaargezet, als het gereedschap zijn inbeslaggenomen. Het duo is na hun aanhouding ingesloten in het politiebureau in Ede.

Lees verder...
Bekijk al het
landelijke nieuws