blogname

112
goes.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!

Onderzoek woningbrand


Goes - De politie doet onderzoek naar de oorzaak van een woningbrand aan de J.D. van Mellestraat. Door nog onbekende oorzaak brak er zaterdagavond 3 februari rond 19.40 uur brand uit in een benedenwoning. Er raakte niemand gewond.

De brandweer rukte uit om de brand te blussen. De bovenwoning liep rookschade op. Om 20.40 uur gaf de brandweer het sein brandmeester.

Iets gezien?

De politie gaat verder onderzoek doen omdat er mogelijk sprake is van brandstichting. Heeft u rond het tijdstip van de brand of daarvoor of na iets verdachts gezien in de buurt van de woning, neem dan contact op met de politie. De politie is via 0900-8844 bereikbaar. U kunt tips ook anoniem doorgeven via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800 – 7000 of via het Politie WhatsApp nummer 06-1220 7006.

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws