blogname

112
goes.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!

Insluiper achtervolgd door politiehond


Dinsdagavond is een 45-jarige man uit de gemeente Goes aangehouden. Hij zou geprobeerd hebben om in te breken bij een woning in de Frans den Hollanderlaan.

Een van de bewoners meldt omstreeks 20.15 uur dat een onbekende man in de tuin rondloopt. Op het moment dat de politie ter plaatse komt, weet de verdachte aan de achterzijde van de woning over het hek te klimmen en rent vervolgens hard weg. Een ingezette politiehond geeft aan dat de man vermoedelijk in een achtertuin bij een woning aan de Jacob Valckestraat moet zijn. Dit blijkt te kloppen. Bij het zien van de politie weet hij nog een keer weg te komen.

Tegenstribbelende verdachte
In de Van Spiegelstraat komt een eind aan de achtervolging. De man wordt aangehouden. Terwijl hij in de boeien geslagen wordt, probeert hij nog een vuistslag uit te delen aan de agent. Met enige dwang is de verdachte al vloekend in een politieauto gezet en afgevoerd naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg. De man zit nog vast.

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws